Camper occasions

Op zoek naar een tweedehands camper? Als expert op het gebied van camper occasions voorziet Peters Auto's en Campers u van persoonlijk advies. Bekijk direct ons online aanbod tweedehands campers!

Tweedehands camper kopen

Droomt u van een heerlijke vakantie op de camping? Met een camper kunt u al rijdend op vakantie met het gemak van thuis. Het is comfortabel en makkelijk doordat u kunt gaan en staan waar u wilt. Wie wil dat nu niet!

Maar wanneer u op zoek gaat naar een camper, is een nieuwe camper kopen vaak niet de beste optie. Er hangt een hoog prijskaartje aan en de waarde daalt snel. Daarop is een occasion camper hét antwoord. Een occasion camper houdt in dat deze al gebruikt is door een vorige eigenaar. Hierdoor ligt de prijs een stuk lager maar heeft u alsnog een prachtige camper!

 

Tweedehands camperdealer

 

Bosch Car Service Demo is dé tweedehands camperdealer in Nederland. Met jarenlange ervaring in de camperbranche weten we welke campers voldoen aan uw wensen. We zijn selectief in het aanbod van occasion campers en bieden alleen kwalitatieve tweedehands campers aan. We sporen verborgen gebreken van gebruikte campers op zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Zo zorgen wij ervoor dat u als klant helemaal tevreden de zaak verlaat.

Aanbod camper occasions

Wanneer u op zoek gaat naar een tweedehands camper, komt u er al snel achter dat er veel verschillende modellen en merken zijn. Bosch Car Service Demo heeft een select maar gevarieerd aanbod campers: van grote en kleine tweedehands campers tot buscampers, voor elk wat wils. We hebben meerdere merken in het assortiment, waaronder:

  • Adria
  • Bürstner
  • Carado
  • Challenger
  • Hymer
  • Trisano
  • Volkswagen

Contact

Heeft u vragen over onze camper occasions of wilt u graag kijken naar andere mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We gaan graag op zoek naar een geschikte camper die voldoet aan uw wensen. Ook bent u van harte welkom in onze verwarmde showroom! Bosch Car Service Demo is gevestigd in Ysselsteyn, Limburg maar wij maken klanten blij over heel Nederland.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen